Servei: Formació i sensibilització
-
Exposició Setmana de l’Arquitectura 2024
En el marc de la Setmana de l’Arquitectura 2024 vam realitzar una exposició per explicar la trajectòria de gairebé 20 anys del Col·lectiu de Punt 6, i com de mica en mica s’ha anat guanyant terreny per incorporar la mirada feminista a l’arquitectura i l’urbanisme.
-
Formació en urbanisme i equipaments feministes (DGACC i Generalitat de Catalunya)
Formació per a personal tècnic sobre criteris generals d’urbanisme des d’una aproximació feminista i anàlisi i recomanacions sobre equipaments des d’una perspectiva de gènere interseccional.
-
Xarxa d’Urbanistes Feministes de la Mediterrània
Aquest projecte ha treballat en la creació d’una Xarxa d’Urbanistes Feministes de la Mediterrània pel Dret a una ciutat amb perspectiva de gènere.
-
Formació Tècniques Participatives pel diagnòstic urbà
L’objectiu de la formació era aportar eines teòriques i pràctiques per a elaborar diagnòstics urbans a través de la participació comunitària.
-
Formació Urbanisme des d’una perspectiva ecofeminista – En línia a la Casa Encendida
L’objectiu d’aquesta formació és proporcionar eines teòriques i pràctiques per a analitzar els espais i entorns urbans des d’una perspectiva ecofeminista.
-
Curs en línia de Mobilitat amb perspectiva de gènere interseccional
Curs de 20 hores que es realitza en línia en col·laboració amb *Atena Gender Consulting i aporta contingut teòric i pràctic sobre la mobilitat quotidiana des d’una perspectiva de gènere i el disseny androcèntric dels sistemes de mobilitat.
-
Curs en línia d’Urbanisme amb perspectiva de gènere
Curs de 20 hores que es realitza en línia en col·laboració amb Atena Gender Consulting.
-
Marxes exploratòries a Arenys de Munt
L’objectiu del projecte era avaluar les zones en les quals millorar la il·luminació i dur a terme una activitat per a sensibilitzar a les dones sobre la seguretat des d’una perspectiva comunitària i feminista i la importància de l’entorn físic sobre les nostres percepcions.